Първа лигаФутболЦСКА-София

Стамен Белчев отговори за младите българи в ЦСКА

В последните пет мача на ЦСКА прави впечатление отсъствието на български футболисти в стартовата единайсеторка на тима. На пресконференцията след края на дербито с Левски в събота, Стамен Белчев бе попитан какъв трябва да е резултатът в полза на „червените“, за да се осмели треньорът да пусне в игра юноша на клуба.

„Вижте, когато са готови юношите на клуба да играят в дерби, аз съм готов да ги пусна и от първата минута. Да, днес беше 3:0, но виждате всяка една атака на отбора на Левски през второто полувреме достига до наказателното ни поле. Мисля, че не беше точният момент, пък и в тези мачове не искам някой от младите момчете да прегаря“, отговори треньорът на ЦСКА.

profittips-the best football tips

В изказването си наставникът на „червените“ вероятно визираше най-младите си футболисти Георги Чорбаджийски и Илиан Антонов, но на пейката останаха и Християн Петров, и Станислав Шопов.

profittips-the best football tips

Централният бранител отсъства от терените няколко седмици, но вече тренира наравно с останалите. Той беше в групата и за гостуването на Арда и се очаква съвсем скоро да се завърне сред титулярите на ЦСКА, тъй като преди контузията си беше твърд титуляр за „червените“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker