ТОПФутболЦСКА-София

Стамен Белчев: Ще се справяме с наличното, искаме трите точки с Левски

Стамен Белчев говори след края на мача между Арда и ЦСКА. Той сподели, че иска успех срещу Левски. ЦСКА ще се изправи срещу „Вечния си съперник“ още в следващия кръг.

„Победата е добра, но има какво да се желае като игра и като организация на терена. Добър резултат, но моите изисквания са по-високи. Подобрението искам да го виждам в крайната фаза на играта, където трябва да имаме скорост в линията на защитата.

profittips-the best football tips

Всички футболни хора искат да виждат такива атаки, когато се включиш от втора позиция на скорост. Казах на полувремето на играчите, че трябва да излезем по-напред по терена, да пресираме и да имаме по-добра организация. Не трябваше и да оставаме свободни топки, защото имат бързи крила, създадоха ни неприятности и съм доволен, че се справихме.

Липсва ни типичен нападател, но това е положението, ще се справяме с това, с което разполагаме. Имаше затормозяване от загубата с Ботев, но играчите трябва да забравят тези моменти, защото има и други мачове. Вече мислим за следващия мач, който предстои. Мисля, че е непрофесионално това на Каранга. Не ми се иска да е вярно, не съм го гледал, но го чух. Ако е вярно, ще има разговори и ръководството ще прецени. Искаме да си тръгнем с трите точки от мача с Левски.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker