ТОПФутболЦСКА-София

Стамен Белчев се развихря! Размразява Туфегджич, качва играч от дубъла при мъжете

Стамен Белчев започна да прави промени по състава на ЦСКА според предпочитанията си. Тимът ще може да разчита на още двама футболиста за следващите си двубои.

Единият от тях е Лазар Туфегджич. Сърбинът беше привлечен по желание на Саша Илич и може да се каже, че беше сред трансферните провали по време на престоя му. Още Илич го замрази малко преди да бъде заменен. Нестор Ел Маестро се опита да използва сърбина и той дори отбеляза изравнителния гол в двубоя срещу Славия, завършил 1:1 /в края на септември миналата година/, но в крайна сметка и той не остана доволен от него.

profittips-the best football tips

Сърбинът дълго време тренираше за здраве, поради нежеланието си да напусне въпреки опитите на ръководството да се раздели с него. Стамен Белчев смята на свой ред да му даде шанс покрай плановете си да ползва максимално голям брой играчи.

Другото „ново попълнение“ ще бъде капитанът на дубъла на ЦСКА Юлиан Илиев. Той е централен защитник, но може да действа и като опорен халф.

В мъжкият отбор той ще се засече с доскорошните си съотборници в дубъла Илиан Антонов и Георги Чорбаджийски.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker