ТОПФутболЦСКА-София

Стана ясно защо Хайнц бе заменен в мача срещу Арда

Норвежката звезда на ЦСКА Тобиас Хайнц поиска да бъде заменен в края на двубоя с Арда в петък, макар че резултатът не бе позитивен за армейците и те се нуждаеха от попадения. Това притесни привържениците, като се появиха спекулации, че техничният плеймейкър е получил контузия.

Истината обаче е, че 25-годишният скандинавец просто е изчерпал целия си ресурс от физическа енергия и не е имал сили да завърши срещата.

profittips-the best football tips

Хайнц се включи пълноценно както в съботната възстановителна, така и в неделната тренировка на армейците. Добрата новина за треньора Ел Маестро е, че в състава му няма кадрови проблеми след издънката с Арда и той ще има пълен избор за предстоящото гостуване на Етър.
Аут от сметките са единствено трайно контузените Матей и Де Нойер. С картони пък висят Вион, Юга и Кареасо. Със сигурност сръбският наставник ще иска да види много по-добро представяне от тима си и по-висока ефективност в атака във Велико Търново.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker