ТОПЦСКА-София

Стана ясно кой бави строежа на „Армията“

Делото за реконструкцията на стадион „Българска армия“ продължава да се проточва заради жалба към решението на Административен съд София-град (АССГ).

Жалбоподателят е изчакал последния възможен момент за обжалване на акта на АССГ, който е в полза на РИОСВ и ЦСКА в частност като заинтересована страна. На 14 септември Николай Веселинов Веселинов, заместник-кмет на район Красно село, е довел нещата до по-висша инстанция.

profittips-the best football tips

Очакванията са Веселинов да продължи с подривната дейност и когато делото се гледа от ВАС. Той обаче е обречен на неуспех, защото е въпрос на време съдът да реши в полза на „Сердика спортни имоти“ ЕАД. Николай бави първата копка в Борисовата градина вече месеци наред. И останалите три жалби до момента са от негово име.

Може да се каже, че той е „професионален жалбоподател“. Въпросното лице залива съда с жалби по всевъзможни въпроси – с цел подривна дейност към Общината. Веселинов вече бил получил указания за заплащане на държавна такса в размер на 30 лева, като се очаква да шиканира (да се бави с правни похвати). Николай Веселинов беше в екипа на вече бившата кметица на район Красно село – Росина Станиславова.

„Нострабет“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker