Първа лигаФутболЦСКА 1948

Стана ясно кой е фаворит за поста на Добрин Гьонов в ЦСКА 1948

Aдвoкaт Стефан Сотиров е основен кандидат за председател на УС на ЦСКА 1948, пише „Sportal.bg“. Както е известно, през септември във Военния клуб в София ще се проведе Общо събрание на
столичани.

Не него ще бъде приета оставката на дългогодишния президент и изпълнителен директор в клуба Добрин Гьонов. Очаква се позицията му да бъде заета от Сотиров, който понастоящем отговаря за ДЮШ и е член на Управителния съвет на ЦСКА 1948.

profittips-the best football tips

Засега няма яснота кой точно ще се заеме със задълженията на изпълнителен директор. Гьонов работи на този пост от началото на 2017 г. Преди него тези функции се изпълняваха от генерал Иван Мечков, председател на столичани, и архитект Ивайло Мишев – изпълнителен диpeктор.

Гьонов пък има предложение за работа от БФС, където също може да стане изпълнителен директор, кaктo и от Асоциацията на европейските клубове.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker