Левски (София)ТОПФутбол

Стана ясно кой ще замества Костов при гостуването на Левски в Търново

Очакванията са Левски да има сериозна подкрепа при гостуването на Етър във Велико Търново. Срещата между тимовете е в събота от 15:15 часа, а „болярите“ отпуснаха 3 хиляди билета за фенове на „сините“.

Левски ще бъде с орязан състав – както на терена, така и на пейката. Наказани за натрупани жълти картони са десният бек Патрик-Габриел Галчев, халфът Карлос Охене и централният нападател Рикардиньо.

profittips-the best football tips

Наред с това столичани ще бъдат и без треньора Николай Костов, който получи официално предупреждение в домакинството на Крумовград (0:0). Той няма право да бъде край тьчлинията за един двубой, като ще трябва да плати и глоба в размер на 1200 лева.

В негово отсъствие нареждания на отбора на „Ивайло“ ще дава украинецът Кирило Нестеренко. Той е дясната ръка на наставника, като му бе асистент още в казахстанските Каспий и Шахтьор Караганда, както и в украинския Стал.

„Тема спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker