ФутболЦСКА-София

Стана ясно колко билета са отпуснати за фенове на ЦСКА в Коматево

Привържениците на ЦСКА ще бъдат настанени в клетката зад една от двете врати на базата на Ботев Пд в Коматево в неделния двубой на Крумовград. За гостуващите фенове ще бъдат отпуснати 800 билета на стойност 15 лева.

Касите на арената на двубоя ще отворят три часа преди първия съдийски сигнал – в 10:00 часа. На привърженици на ЦСКА няма да бъде правен проблем и да заемат място на централната трибуна на основния терена на „Никола Щерев-Старика“.

profittips-the best football tips

Както е известно, Крумовград не получава сериозна подкрепа в Коматево и съвсем спокойно до феновете на домакините ще могат да се настанят и гостуващи запалянковци.

За последно ЦСКА игра в Коматево миналия октомври, когато с попадение от дузпа на Дюкенс Назон победи Ботев Пловдив с 1:0 и се изкачи на върха във временното класиране, където остана над половин година.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker