Извън БългарияФутбол

Станимир Стоилов и Гьозтепе започнаха сезона без загуба

В среща от първия кръг на турското първенство воденият от Станимир Стоилов тим на Гьозтепе завърши при резултат 0:0 като гост на Анталияспор. Клубът от Измир спечели промоция за Суперлигата и през лятото направи амбициозна селекция, с която се надява да се утвърди в елита.

Мачът срещу Анталияспор беше равностоен. Въпреки това домакините бяха малко по-активни преди почивката, а след нея Гьозтепе взе инициативата и дори можеше да измъкне трите точки.

profittips-the best football tips

Най-любопитният момент в срещата дойде в 47-ата минута, когато Анталияспор отбеляза гол, но попадението беше отменено след намеса на ВАР. Причината беше игра с ръка на Гюрай Вурал.

За Гьозтепе цял мач игра бившият защитник на ЦСКА 1948 Елитон. В следващия кръг тимът на Стоилов ще гостува на Фенербахче, воден от Жозе Моуриньо.

Снимка: „Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker