Извън БългарияФутбол

Станимир Стоилов: Когато сме заедно, никой не може да ни спре

Старши-треньорът на Гьозтепе Станимир Стоилов коментира успеха на отбора му с 2:1 над Трабзонспор. Гьозтепе победи след като игра над час с човек по-малко, а победният гол донесе Давид Тиянич.

„Страхотна победа за нашия отбор. Успяхме да победим много силен тим с много добър треньор. Енергията ни и позицията ни на терена на абсолютно много високо ниво. Играта ни отрази динамичния футбол, който искаме да практикуваме, нашите фенове също бяха с нас. Привържениците ни дадоха голяма подкрепа и заслужиха този успех.

profittips-the best football tips

Футболистите ми не усещаха, че са с човек по-малко на терена. Напротив, все едно бяхме с дванадесет души на терена. Нашите фенове бяха като допълнителен играч на терена със силата, която ни дадоха. Искам специално да им благодаря.“

Гордея се с играчите ми и феновете, треньорите и служителите, които допринесоха за тази победа. Постигнахме я заедно. Когато сме заедно, никой не може да ни спре. Сега трябва да продължим да работим със същата мотивация и да показваме футбола, който искаме на терена. С днешната победа футболистите ни видяха колко високи са нивото и потенциалът ни. Ще продължим да работим по същия начин”, коментира Стоилов след мача. 

Гьозтепе заема петото място във временното класиране на турската Суперлига с актив от 15 точки след 9 изиграни мача. 

Снимка: „Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker