Левски (София)Футбол

Станислав Ангелов: Клубът до голяма степен бе стабилизиран от г-н Стоилов

Бившият директор и футболист на Левски Станислав Ангелов коментира последните събития на „Герена“ пред „Gong.bg“.

„Отборът тръгна добре. Получиха се приятни резултати. Все още има колебания.

Ако успеят треньорите, ръководството и феновете да намерят ваксата, с която машината Левски да продължи да работи, би могло да има добър резултат. На „Герена“ винаги става много напечено в един момент. Много е важно как се реагира в този момент от ръководители, треньори, футболисти. Затова, когато стане трудно, ще видим истинското лице на нашия любим отбор.

profittips-the best football tips

Отдавна трябваше Мило Борисов да влезе в управлението. Много активно кaтo структура участва в дейността на клуба. Вижда се, че клубът доста добре се менажира в последно време. Това говори за добър бизнес нюх. В тази насока доста по-рано трябваше да предприеме тази стъпка. Смятам, че това Общо събрание премина по-кpoткo, без излишен шум. Нямаше напрежение, което да повлияе на отбора.

За мен той е най-важната единица в клуба, която, ако не се представя добре, всичко останало е без значение. Футболно клубът се стабилизира до голяма степен и от г-н Стоилов. С неговото пристигане феновете се мобилизираха, събраха доста пари. Той направи доста добри пoкynки, кoито все още се продават и реализират.

Виждам, че и сега са взети нелоши момчета. Нивото и критерият са вдигнати. Надявам се възходящата линия да продължи.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker