Левски (София)Първа лигаФутбол

Станислав Генчев взе важно решение за Левски

Отборът на Левски ще проведе две закрити тренировки преди съботното гостуване на „сините“ на Локомотив София. В едно от досегашните си интервюта старши треньорът Станислав Генчев заяви, че достъпът до тактическите занимания ще бъде ограничен.

Тази практика е нововъведение за клуба от началото на лятната подготовка. Във вечерната тренировка в сряда вечер към основната група се присъедини Александър Колев, който е с лека травма не тренира с отбора във вторник .

profittips-the best football tips

Той не се е включил на пълни обороти, но очакванията са това да не попречи на нападателя да поведе атаката срещу Локомотив. Твърде вероятно е извън групата да остане друг нов футболист – опорният полузащитник Икена. Причината е чисто документална, защото той е футболист с паспорт извън ЕС, който по думите на Генчев ще пътува до Хърватия още веднъж и ще пропусне част от тренировките през седмицата.

В петък привечер от 17:00 часа Станислав Генчев ще говори пред медиите.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker