Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Станислав Генчев: Вкарването на голове не ни се получи за втори път

Станислав Генчев говори след края на двубоя между Спартак Варна и Левски, завършил при резултат 0:0. Треньорът на Левски изтъкна, че тимът му има проблеми с отбелязването на голове във второ поредно гостуване.

„Когато искаме да спечелим, най-важното е да вкараме гол. Това ни липсваше. Имаше положения, които създадохме, но не успяхме да реализираме и така мачът завърши наравно. Там, където бяхме най-силни – вкарването на голове, не ни се получава във второ поредно гостуване.

profittips-the best football tips

Спартак се бореше и ни противодействаше. Там, където бяхме най-силни, във второ поредно гостуване ни дава сигнал за работа.

Не е лошо партньорството на тримата напред. Ясно е, че като не са играли заедно, ще има проблем със синхрона. Бала играе на нова позиция, но днес не успяхме да вкараме, за което съжаляваме. Относно старанието на отбора днес нямам забележки. Момчетата се стараха до последно, което е похвално. Липсваше ни точното подаване и последния удар, което не е малко. Усилията, които се полагат, рано или късно се награждават.

В защита се справихме добре, това е заради целия отбор. Не само заради хората в задни позиции. Затова не допуснахме гол. Усилията, които трябва да насочим, е главно в реализирането на голове и успяването да се неутрализира такъв защитен блок.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker