Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Станислав Генчев: Играта беше далеч от това, което искаме

Старши треньорът на Левски – Станислав Генчев говори след успеха над Хебър с 1:0 от 6-ия кръг на Първа лига. Специалистът остана доволен от победата на своя отбор.
„Единственото, от което сме доволни днес, е победата. Играта беше далеч от това, което искаме, защото футболистите могат повече. Началото за нас беше чудесно, но след това се отпуснахме и позволихме Хебър да ни направи много опасни контраатаки, при които можеше да вкара. Подценявахме ситуациите в защита. Играта ни днес беше много, много под нашите възможности“, каза младият наставник минути след края на мача на стадион „Георги Аспарухов“.

profittips-the best football tips

Той опита да открои причините за недотам концентрираната игра на „сините“: „За умора не може да става и дума. Ранният гол ни успокои и си мислехме, че по-лесно ще стигаме до ситуации. Днес играхме много бавно с топката и това ни попречи да създадем голови положения“.
„Всяка победа е важна, тази беше изключително трудна. Надявам се и знам, че ще има реакция при отбора. Днешното ни поведение няма да доведе до нищо добро. Играчите имат много по-големи възможности от това, което показаха днес и работата на треньорите е да ги накараме да играят така, както могат“, заяви още той.
„Не мога да кажа, че ни дава предимство, защото Хебър днес игра в тази система. За нас е предимство, че вече трети мач противникът играе в такава система. Спартак Варна бележи забележителен напредък и смятам, че ще се получи хубав мач“, завърши Генчев с поглед към мача срещу Спартак Варна.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker