Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Станислав Генчев: Изходът от мача е в нашите ръце, имаме по-добрия отбор и по-добрите футболисти!

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев даде пресконференция преди официалния си дебют начело на „сините“ – гостуване на Локомотив София, един от бившите му отбори.

„При всички положения е добре за нас, че познавам голяма част от футболистите на Локомотив София, осем човека са същите, някои от тях аз съм ги селектирал, запознал съм играчите си с качествата им. Смятам, че имаме по-добрия отбор и по-добрите играчи. Изходът на мача е в нашите ръце“, заяви Генчев.

„Готови сме. Най-хубавото за мен като треньор е, че няма нито един контузен футболист. Алекс Колев имаше съвсем лек проблем, просто пропусна една тренировка. Той беше с националния отбор, нямаше достатъчно време за почивка, просто исках да го предпазя. Всички са на линия и сме готови за първия мач“, добави той.

„В момента мога да кажа, че нямам дилема, стартовият състав е избистрен в главата ми, освен ако не се случи нещо неприятно на последната тренировка.“

„Цунами е капитан, лидер. За всеки треньор е добре да има такъв играч, който да играе добре на няколко позиции“, коментира Генчев.

profittips-the best football tips

„В Левски не е необходимо да се поставят цели. Всеки треньор трябва да знае, че отборът се бори за титла и Купа. На мен ми се иска да вкараме колкото се може повече голове, това ще е трудно, наясно съм, че всеки отбор играе дефанзивно срещу Левски, но ми се иска резултатността да бъде добра“, сподели треньорът на Левски.

„От Борислав Рупанов специално съм изключително доволен, това е нова позиция за него, но с трима централни защитници се справя много добре. Ще се справи добре, ако се наложи“, похвали своя млад футболист.

„Блясък в очите на футболистите със сигурност има. Има едно разочарование пред тях, че отборът не можа да се класира за европейските турнири и са изпуснали голям шанс“, разкри той.

„Ако спазваме тактическа дисциплина, тренираме професионално, можем да постигнем всички цели, които сме си поставили.“

„Относно дали имаме дузпаджия, имаме. При мен винаги има два варианта на разборите, защото единият може да го няма. Ще разберат утре играчите, а вие ще видите, ако ни дадат дузпа. Изцяло съм концентриран върху това какво трябва да направим, за да тръгнем с победа, каза още Станислав Генчев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker