Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Станислав Генчев: Има много неща, които трябва да поправим по най-бързия начин

Треньорът на Левски Станислав Генчев остана доволен от трите спечелени точки в дербито срещу Славия, но имаше своите забележки към своите футболисти.

„За днес бе изключително важно да вземем три точки, тъй като играхме срещу много добър отбор. Славия е в челото по много статистически показатели – важни показатели. Знаехме, че ще срещнем добър отбор. Бяхме далеч от това, което можем. Най-хубаво е, че спечелихме три точки, но футболът се играе с топка. Не създадохме голови ситуации от игра, разчитахме на статични положения и за наша радост едно статично положение се превърна в победен гол“, сподели Генчев.

profittips-the best football tips

„За всеки един отбор статичните положения са важни, за всички отбори са много важни. Важно е да не се пуска и да се вкарва. Имаме играчи, добри във въздушните двубои. Стараем са де ги ползваме по най-добрия начин. Чисто игрово, има много какво да се желае. Ще поздравя футболистите за победата на негостоприемен терен, но трябва да извадим много поуки и много неща, които трябва да поправим по най-бързия начин“, добави Генчев.

„Със сигурност е важно един отбор да има добър синхрон. На Цунами му се наложи да играе на непривична позиция, не е неговата. Усети се липсата на Охене, Макун се справи добре. Имах планове да го сменя по-рано, но не можах. Предпочетох да му рискувам здравето и да играе 90 минути“, обясни Генчев за разместванията в „синия“ състав.

„Не само на Джавад, на всеки играч казвам, че е важно да се доказва. Важно е футболистите да тренират добре и да израстват. Само така може да се получи. Всеки играч трябва да се съобразява. Според мен Джавад тренира през седмицата и се включи добре днес“.

profittips-the best football tips

„Трябва да увеличим темпото за домакинския мач с Арда, да сме като в предното гостуване на ЦСКА 1948. Пред домакинската публика трябва да изглеждаме по-добре, сигурен съм, че стадионът ще е пълен“, заяви старши треньорът на Левски.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker