Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Станислав Генчев: Искам да играем на високо ниво през целия мач

Станислав Генчев говори след втория пореден съкрушителен успех на тима му – този път с 4:0 срещу Ботев Враца. Той остана доволен от играта на Левски и сподели какви са идеите му за играта на футболистите в синьо.

„Искам да поздравя играчите за себераздаването през целия мач. Това, което искам да играем, е на високо ниво през целия мач. Днес показахме доста по-добра игра от мача с Локо София. Чисто игрово стояхме по-добре, макар да вкарахме този път по-малко гола.

Няколко пъти казвам, че не искам да сме зависими от един или двама човека. Отработваме различни модели и позиции на терена играчи трябва да вкарват. Имаме футболисти с класа, но ни предстои доста работа. Първенството едва сега започва.

profittips-the best football tips

Първото полувреме също атакувахме, а противникът се беше затворил добре. Те бягаха много без топка, но нямаше как да не допуснат грешка. След първия гол отборът се успокои. Публиката се оживи след него и това ни улесни. Имахме ситуации за още голове.

profittips-the best football tips

За всеки треньор и футболисти е удоволствие да играе пред такава публика. Аз искам да радваме хората с игра и победи. И двете неща се изпълниха, така че се надявам да продължаваме така. Мачът с Локомотив Пловдив ще е много труден за нас. Те са с ясно изразен домакински потенциал, много добър треньор, но ние трябва да се подготвим добре и да си тръгнем с победа от там.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker