Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Станислав Генчев: Левски няма резерви и титуляри! Всеки се бори за мястото си

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев говори пред медиите след днешната контрола на стадион „Георги Аспарухов“ срещу Арда.

„Резултатът не е добър. Има неща, от които съм доволен, както и такива, от които не съм. Втори пореден мач не успяваме да вкараме гол, което е притеснително, въпреки че и в двата мача имахме достатъчно на брой голови положения. Явно там трябва да хвърлим повече насока – в завършващия удар, в пласирането, защото Левски дори и в един мач да не вкара гол е притеснително, а сега те вече са два. Няма значение, че са приятелски мачове“.

profittips-the best football tips

Положителната страна е, че в 4 мача не сме допуснали гол. Но Левски трябва да играе атакуващо и да вкарва голове. Повече ме интересува резултатността и да вкарваме повече голове“.

„Със сигурност проверката беше полезна. Игровият ритъм, особено през второто полувреме, беше доста по-висок. Ние чисто физически трябва да напредваме от мач на мач“.

Има неща, в които напредваме, но напредъкът е бавен. На мен ми се иска доста по-бързо да напредваме. Днес държахме по-висок ритъм от мача с Черно море, но чисто тактически сме на същото ниво – не сме направили крачка напред от предния мач“.

„Левски няма резерви и титуляри. Всеки футболист се бори за мястото си. Всяка една тренировка им е шанс да се докажат. Всяка минута трабва да се използва от тях“, заяви Станислав Генчев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker