Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

ВИДЕО: Станислав Генчев: Ние искаме да се надиграваме с противниците и който е по-добър да победи

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев сподели впечатленията си след гостуването на Локомотив Пловдив в дербито на 3-ия кръг на Първа Лига. „Сините“ спечелиха с 2:0, с което постигнаха трета поредна победа в шампионата.

„Много съм доволен от победата на негостоприемен стадион като този. Важни бяха трите точки, а когато дойдат с добра игра и много голови положения още по-добре. Локомотив Пловдив опитваше да играе футбол. Заслужена победа, създадохме повече положения, вкарахме два гола, изпуснахме поне още 5 и си тръгваме с трите точки“, каза Генчев.

profittips-the best football tips

През цялата седмица подготвяхме отбора за този мач. Бяхме сигурни, че атмосферата ще е много добра. Любо Пенев изисква много тактическта дисцпилина от своите отбори. Ние искаме да се надиграваме с противниците и който е по-добър да победи. Днес бяхме по-добри и заслужено спечелихме“, каза треньорът на „сините“.

„Все пак сме хора, нашите играчи са хора. Допуснахме няколко грешки, но срещу добър отбор, като Локомтив Пловдив, грешките са в рамките на нормалното. Доволен съм, че побеждаваме с чиста мрежа“, допълни Генчев.

„Всичко зависи кой в какво състояние е, как тренира и тогава ще определим титулярния състам за следващия мач. Винаги сме работили в насока, за да можем да стартираме по най-добрия начин и да сме в челото. Искам да благодаря на феновете, които са плътно зад нас. Ние трябва да продължим и да ги радваме с добри игри“, каза още треньорът на Левски.

„Много пропуски и няколко ситуации, в които дадохме на противника да създаде голови положения“, отговори Генчев на въпрос какво не му е харесало в днешния мач.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker