Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Станислав Генчев обяви двама от титулярите на Левски преди дербито с ЦСКА

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев говори на пресконференция преди съботното дерби с ЦСКА. Предводителят на „сините“ сподели, че Алекс Колев и Мустафа Сангаре ще започнат от първата минута на срещата.

„Който иска да е победител, трябва да си вярва във възможностите. Мисля, че феновете ще оценят това усилие. Най-важно е отборът да бъде смел. Много е важно за мен и играчите да имаме подкрепата на 12-ият играч. Щастливи сме, че билетите са изкупени, но трябва да оправдаем тази подкрепа“.

profittips-the best football tips

„Не само за този мач, а за всеки имаме по няколко плана. Всеки треньор разиграва мача във всеки вариант. Кой какво е видял е друг въпрос.

И двата отбора можем да се изненадаме. ЦСКА направи солидна селекция  в началото на септември, взе качествени играчи. Предполагам че времето им е помогнало да се синхронизират. И двата отбора можем да се изненадаме, надявам се ние да изненадаме повече ЦСКА“, коментира Генчев.

„Който и да започне титуляр или резерва, ние решаваме от това, което показва на тренировки и мачове. Сангаре влизаше при положителен резултат за нас и допринасяше, като вкарваше гол. Никой не може да гарантира, че в 60-ата минута резултатът ще е положителен и той ще има пространства.

В последните ни мачове Сангаре участва в над 80% от головите положение. Не може да разчитаме, че 20-30 минути ще му стигнат. Няма причина Сангаре да бъде оставен резерва. Който се представя добре в тренировки и мачове, той започва титуляр. Алекс Колев е голмайстор и лидер – и двамата ще са титуляри“, коментира треньорът на Левски.

„Няма какво да ме притеснява чак. Привлякоха много качествени играчи. През това време, което имаха да работят, със сигурност са се подобрили“, допълни Станислав Генчев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker