Левски (София)Футбол

Станислав Генчев обясни защо е сменил капитана на Левски

Двама футболисти на Левски бяха сменени в 68-мата минута на мача с Арда. Тогава местата си на терена отстъпиха Вендерсон Цунами и Джавад Ел Джемили, като вместо тях в игра се появиха Карлос Охене и Марин Петков.

Цунами, който започна двубоя като дефанзивен халф, получи удар още през първото полувреме. След неговия край той остана да лежи на терена и се наложи да получава лекарска помощ, дoкaтo кoлегите му се отправиха към съблекалнята. Капитанът на „сините“ започна и втората част.

„Цунами игра добре днес, но го смених, защото получи жълт картон. Мачът беше все още 1:1. Наложи се да поемаме голям риск в атака. Очаквахме противникът да контраатакува, което трябва да се спре с тактическо нарушение. Беше опасно да го оставим на терена. Не го смених заради слаба игра“, уточни треньорът на Левски.

profittips-the best football tips

Ел Джемили пък напусна накуцвайки. Днес или най-късно утре, когато „сините“ подновят тренировки, ще стане ясно дали имат болежки или ще бъдат на разположение на Станислав Генчев за следващия мач – гостуването на Ботев Пловдив.

Очакванията са, че двамата ще имат възможност да вземат участие. Мачът на „Колежа“ е на 5 октомври, събота, и започва в 20:00 часа.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker