Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Станислав Генчев: Очаквах да се представим по-добре тактически

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев говори след изразителната победа с 5:0 срещу Септември във втората лятна контрола на „сините“. Той заяви, че е доволен от резултата, но отчете и, че тактически отборът все още е много далеч от изискванията му.

„От резултата съм доста доволен, но в играта трябват още много неща да изчистваме. Истината е, че очаквах да се представим по-добре тактически. Доволен съм от влагането на футболистите, но чисто тактически сме доста далеч. Всеки мач трябва да сме по-добри и да сме напреднали. Има напредък в отбелязването на головете, но имаше доста пропуски и доста атаки, които можеше да изградим по-добре. Притеснява ме, че тактически бавно напредваме“, сподели той. 

„Хареса ми, че футболистите се стараят да се влагат. Почти всички покриха дистанцията от спринтове, която бе поставена като цел. Това ще ни помогне през следващите седмици. Доволен съм от физическото влагане на всеки един футболист, Това е начинът да напредваме.“, допълни Генчев.

profittips-the best football tips

„Изключително приятно е да играем пред многобройна публика, която ни подкрепя. Иска се от нас да се себераздаваме, тактическа дисциплина, много ситуации пред противниковата врата и да вкарваме много голове. Всеки е дошъл да гледа головете“.

„Ще има за някои футболисти повече игрово време, за други – по-малко. Всеки трябва да се бори за мястото си в отбора. Някой може да играе 15 минути, но следващия мач да играе от първата минута. Всеки ще получава шанс. Някои ще получават по-дълго игрово време, за да достигнат до 90 минути както са официални мачове“, заяви треньорът на Левски Станислав Генчев.

profittips-the best football tips

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker