ВИДЕОЛевски (София)Първа лигаТОПФутболЦСКА 1948

Станислав Генчев разкри подробности за зимната селекция на Левски, „сините“ ще се готвят в Турция

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев гостува в клубния подкаст на, където говори за ситуацията на стадион „Георги Аспарухов“. Той разкри подробности за зимната селекция на „сините“.

„Зимната селекция със сигурност няма да бъде мащабна. Държа на качество, не на количество. Ммного е важно да видим и какви оферти ще има за наши футболисти. Все повече от играчите ни привличат вниманието на чуждестранни отбори, възможно е да се разделим с някои от сегашните при много добра оферта.

profittips-the best football tips

Моето желание естествено е да запазим състава, защото не е лесно, когато се сменят постоянно играчи, по-добре да се запази ядрото. При всички положения ще се вземат максимум трима нови футболисти“, сподели Станислав Генчев.

„Уреждаме приятелските мачове, които ще изиграем в Турция, където ще се проведе основната част от нашата подготовка. След нея се очаква отборът да израсне още повече физически и тактически и да подобри основни компоненти в нашата игра“, каза още Генчев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker