Първа лигаФутбол

Станислав Генчев си намери отбор от Първа лига

Крумовград се раздели със старши треньора си Неманя Миланович след загубата от Славия с 0:2 в София, съобщиха от клуба. Новият наставник на новака в елита е Станислав Генчев, който за последно работи в Ботев Пловдив. „Клубът изказва своята благодарност на г-н Миланович за работата през изминалата година, за постигнатите успехи и му пожелава късмет в бъдеще“, написаха от клуба.

Генчев натрупа немалък опит в треньорската професия. Това е петият отбор, в който той ще работи като наставник. Генчев започва като асистент в Етър, като това е и първият отбор, на който става старши треньор. Следва тригодишен престой в Лудогорец, където също започва като помощник треньор, но обстоятелтства там го превръщат в старши треньор и под негово ръководство разградчани стават шампиони..

profittips-the best football tips

През изминалия сезон работи в Локомотив София, където достигна до 1/2 финал за Купата на България. А през настоящата кампания води Ботев Пловдив в първите шест мача от шампионата, където поради слаби резултати – 2 равенство и 4 загуби, бе освободен.

Почти веднага след това, той заяви, че търси ново предизвикателство, където да разкрие качествата си и да изчисти името си от периода на „Колежа“. Дали ще успее в Крумовград – новакът, който до момента се представя по-добре от очакванията и в момента е далеч от опасната зона, въпрос на време е да разберем.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker