Левски (София)Първа лигаФутбол

Станислав Генчев със сериозен разбор преди гостуването във Варна

Треньорът на Левски Станислав Генчев е провел сериозен разговор с футболистите през седмицата. 43-годишният специалист е заявил на играчите, че иска да бъдат максимално агресивни в предстоящия мач срещу Спартак Варна – компонентът от играта, който до момента носеше успех на отбора.

Наставникът на „сините“ е направил забележка на тима, че точно това му е липсвало след гола във вратата на Хебър и е настъпило отпускане. Той е подчертал, че в даден момент подобно поведение може да изиграе лоша шега на столичани, пише „Тема спорт“.

profittips-the best football tips

Футболистите са реагирали положително на забележката, отправена им от треньора. Те са пределно мотивирани да заличат слабото си представяне при домакинската победа над Хебър с агресия и хъс срещу „соколите“, които вчера се разделиха с Александър Томаш.

Двубоят на „Коритото“ е в събота от 19:00 часа, а нашите читатели ще могат да проследят всичко най-интересно тук, в TribunaSofia.bg!

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker