Други отбориПърва лигаФутбол

Станислав Генчев с първи думи като треньор на Крумовград

Новият наставник на Крумовград Станислав Генчев, даде първото си интервю след назначението си на новия пост.

Припомняме, че по-рано през деня TribunaSofia.Bg Ви информира, че Станислав Генчев официално е старши-треньор на новака в първенството – Крумовград.

profittips-the best football tips

Бившият треньор на Локомотив (София) заяви пред dsport какви са неговите очаквания от работата в тима. В своята кариера той е водил още Лудогорец и Ботев (Пловдив).
„Първо да споделя, че ми се дава възможност отново да работя в отбор, който е от елита на България. Крумовград разполага с много млади и добри футболисти, което предполага, че ще се трудим усърдно да постигнем резултати.
Вярвам, че бързо ще можем да си паснем с футболистите, защото програмата на отбора е трудна и никой няма да ни чака, за да можем да променим някои неща в играта на тима от Крумовград. Нека малко да вляза в обстановката и ще мога да кажа повече за работата ми“, сподели Генчев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker