Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Станислав Генчев: Ще търсим по-резултатно представяне

Старши треньорът на Левски сподели впечатленията си след контролата на „сините“ срещу Черно море, завършила при резултат 0:0.

„Доволен съм от старанието и желанието на футболистите. Видях подобряването в играта, особено високата преса, бяхме по-добре в предишните два мача. Не успяхме да вкараме гол, за разлика от предишните мачове. Създаваме положения, но трябва да наблегнем на детайлите“, заяви Генчев пред клубната телевизия на Левски.

profittips-the best football tips

Доволен съм от положенията в атака, защото Черно море играе добре в защита, имат добър треньор. Трябва да изчистим детайлите в последното подаване. Играта в защита беше по-добра от предишните мачове“, добави треньорът на „сините“.

„За мен е важно всеки следващ мач да е по-добър от предния, тоест сме на прав път. Ще търсим по-добро и по-резултатно представяне. Всеки един футболист на лагера получава своя шанс за игра. Щом са тук, значи са си заслужили мястото“, сподели още Станислав Генчев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker