Първа лигаФутбол

Станислав Иванов: Напълно нормално е да не се радвам, аз уважавам мястото, където съм израснал

Станислав Иванов отбеляза за Арда срещу неговия бивш отбор Левски, но попадението не стигна дори за точка и кърджалийци допуснаха поражение с 1:2, въпреки че имаха своите шансове в мача. Атакуващият футболист не се зарадва при гола и заяви, че това е напълно нормално, тъй като той уважава мястото, на което е израснал – стадион „Георги Аспарухов“.

„Бяхме безобразни в първите 15 минути, но след това се окомплектовахме и стояхме добре. Не играхме по най-добрия начин, но не допуснахме много положения. Това беше целта. Имахме доста положения, но не успяхме да отбележим. Съжаляваме. Загубихме точки.

profittips-the best football tips

Мач за мач. Излизаме всеки път за трите точки и накрая ще видим какво ще стане. Не искаме да живуркаме, имаме високи цели и искаме да сме възможно най-напред в класирането.

Трябва задължително да вземем трите точки срещу Берое, Мачът ще бъде по-труден от днес. Вкъщи трябва да се представи по най-добрия начин“, заяви нападателят на Арда.

„Да, напълно нормално е. Аз уважавам там, където съм израснал, там където съм бил и затова не се израдвах на гола“, сподели Странислав Иванов пред „Спортал“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker