Първа лигаФутболЦСКА-София

Станислав Шопов: Условията бяха много тежки, но това ни е работата! Пожелавам успех на новите момчета

Халфът на ЦСКА Станислав Шопов говори след първия мач на отбора от лятната подготовка. „Червените“ спечелиха с 2:0 срещу Беласица в контрола на клубната база в Панчарево.

„Условията бяха много тежки, но това ни е работата. Трябва да можем да играем на всякакви условия“

„Все по-добре ще започнем да се адаптираме към изискванията на Томислав Стипич. Предстои ни лагер в Банско и имаме доста време, така че нямам притеснения върху това лично аз“, коментира той.

profittips-the best football tips

„Аз се чувствам много добре. Пожелавам успех на новите момчета, които дойдоха и се завърнаха в отбора, стискам им палци всичко да бъде наред“ ,сподели полузащитникът.

„Лъчезар Иванов за мен е много добър футболист. Няма какво да се притеснява, защото си знае качествата. От него се иска само да покаже на какво е способен на терена. Мисля, че днес той се представи много добре и това ме радва“, добави Станислав Шопов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker