Други отбориЛевски (София)Първа лигаФутболЦСКА 1948

Стари кошмари за родните тимове дебнат ЦСКА 1948 и победителя от баража за ЛК

Макар баражът за участие в квалификациите на Лигата на конференциите да не е изигран, вече са известни тимовете, сред които ще бъдат бъдещите съперници на победителя от него, както и на тима на „ЦСКА 1948“. Младият софийски тим за пръв път в историята си завърши на трето място и ще има честта да се присъедини към останалите евроучастници.

Тъй като двата тима ще са непоставени на жребия на 21-ви юни, има вероятност да попаднат на сериозен противник. Сред вариантите са старият познайник на „ЦСКА“ (София) – тимът на „Базел“, както и „ПАОК“, когото „сините“ отстраниха в началото на този сезон и при повторна среща гърците вероятно ще търсят отмъщение за позорното си отпадане.

profittips-the best football tips

Към тях можем да добавим и тимове като „Брюж“, „Бешикташ“, „Фенербахче“ и други. Жребият ще се тегли на 21-ви юни, а първите двубои ще бъдат на 27-ми юли с реванши, насрочени за седмицата след това. Ето го и пълния списък с потенциалните съперници на „ЦСКА 1948“ и победителят от баража:

Брюж, Базел, Гент, Фенербахче, Клуж, ПАОК, Макаби (Тел-Авив), Виктория Пилзен, Бодьо/Глимт, Лех, Апоел (Беер-Шева), Юргорден, АПОЕЛ Никозия, Бешикташ, Твенте или Спарта (Ротердам), Риека, Витория Гимараеш, ФКСБ, Легия (Варшава), Розенборг, Спартак (Търнава), АЕК (Ларнака), Омония Никозия, КуПС, Нефтчи (Баку), Осиек, Хибърниън (Шотландия), Арис (Солун), един от следните три тима: Рапид/Аустрия (Виена)/ Аустрия (Клагенфурт); два тима от следните: Рига, Тобол, Истанбул ББ, Мидтиланд (Дания);

Ако преодолеят първия кръг, тях /или съперникът им в случай на отпадане/ ги очакват: Дюделанж, Рига ФК, Марибор, Шкендия, Линфийлд, Вадуц, Дунайска Стреда, Дъндолк, Пюник, Алашкерт, Сутиеска, Шкупи, Сараево.

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker