Анализи и коментариЛевски (София)Първа лигаФутбол

Статистиката казва: Левски страда срещу Лудогорец с Кабаков като съдия

Двубоят между Лудогорец и Левски беше поверен на Георги Кабаков. Това е лоша новина за „сините“, защото те имат едва една победа от девет мача срещу разградския тим, в които съдия е бил именно Кабаков.

Общата статистика от тези двубои е дна победа за Левски, три равни, пет загуби и голова разлика 21:12 в полза на Лудогорец. Интересен факт е, че победата за Левски идва още в първия двубой между двата тима, поверен на Кабаков, играл се още на 28-ми септември 2014-та година. Тогава треньор на „орлите“ е бил току-що уволнения Георги Дерменджиев.

profittips-the best football tips

Следващият сблъсък е чак през 2018-та година и в него двата тима завършват при резултат 2:2, а арбитърът отменя гол на Лудогорец и не отсъжда дузпа за Левски. През есента на същата година Лудогорец записа първата си победа с резултат 2:1.

Последваха три последователни успеха – съответно с 2:0, 4:2 и 2:1. Следващите два двубоя, съответно играли се през 2022-р и 2023-та година, завършиха наравно – 2:2 и 0:0. Пловдивчанинът е бил и ВАР арбитър на два от тези сблъсъци. Там резултатите са нулево равенство и загуба с 1:0 за Левски.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker