ТОПФутбол

Стенли призова: Когато сме заедно, може да постигнем много

Бившият български национал Стилян Петров за пореден път изрази благодарността си към всички фенове заради подкрепата около „Мача на надеждата“. Благотворителната среща се изигра днес и завърши при равенство 3:3 срещу световни звезди.

„Възхитен. Всичко това което видях – една много силна и емоционална България. Комуникирам постоянно с Петър Хубчев, знам какво представлява тази подкрепа. Днес България показа една позитивна страна. Беше малко по-емоционално за мен, но това което усетих е, че всички тези спомени и работата ми през годините…днес беше последното сбогом с българските фенове, че са ме подкрепяли, а аз съм ги радвал с каквото мога. Днес видяхме обединени хора на терена и извън него.

profittips-the best football tips

11 години по-късно, не знаех дали ще играя отново, дали ще мога да си кажа сбогом с българска публика, но днес бях част от един футболен празник и една кауза. Всички чужденци, които бяха днес, са очаровани от България, публиката и начинът, по който ние гледаме на нещата. Всички тези големи звезди ще промотират България с хубави неща.

Това е трети голям мач, който правя, голям, силен и позитивен за хората, които се борят. Знам колко е важна подкрепата. Добрите хора могат да се следват, добрите хора могат да направят разликата.

Благодаря, България, че днес показахте, че обичате и сте единни. Мога да кажа едно благодаря на всички вас на терена и на тези пред екраните. Когато сме заедно, може да постигнем много. Благодаря ви много“, сподели Стенли в интервюто си след мача.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker