Футбол

Стенли се завръща за още един мач

Легендата на родния футбол Стилиян Петров ще се завърне на зеления терен макар и само за един двубой. Стенли, както е един от прякорите му, игра в Монтана, ЦСКА, Селтик и Астън Вила.

Сърцатият роден футболист, който пребори левкемията, окачи официално бутонките още през 2013-та година, но днес ще направи изключение в името на благотворителността. В 17 часа на един от големите родни празници, а именно Съединението, ще се проведе „Мача на надеждата“.

profittips-the best football tips

Целта на мачът, както може би вече знаете, е да събере пари за подобряването на условията за лечение на онкоболните в България. В двата специални отбора освен Стенли ще видим Христо Стоичков, Мартин Петров, Димитър Бербатов, Наско Сираков, Робер Пирес, Неманя Видич, Хендрик Ларсон и други известни имена.

В петата минута играта ще бъде спряна в знак на подкрепа към Петър Хубчев, който в момента минава по пътя на Стилиян и се бори с една от най-ужасните болести.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker