Първа лигаСлавияФутбол

Стефанов разкри за оферти от Испания и Италия към футболисти на Славия

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов сподели, че двама от младите футболисти на „тима – „белите“ – Мартин Георгиев и Кристиян Балов – са били обект на интерес от Кадис и Парма съответно.

„Мартин Георгиев – две оферти от Кадис. Кристиян Балов – две оферти от Парма и за него. Искам да излязат от Славия, когато наистина си заслужава. Не в примаверата…Кадис или Парма да им даде шанс, това искам“, каза Стефанов.

„Мартин Георгиев поради ред причини го вадят от отбора, не искам да коментирам сега. Сега го пуснаха десен бек, утре може да е ляв бек, не знам дали няма да е и вратар. Другите момчета – Роби и Кристиян Балов – един изключителен талант. Само Колчо Слепеца не вижда, че това е така. Всеки един, който идва на стадиона, го вижда.

profittips-the best football tips

Стоях с Андрей Желязков и според него тези деца трябва да играят всеки мач. Вкараха ми думи в устата, че съм искал да играя с 11 юноши, това не съм го казвал никога. Разбрахме се – по-опитните да помагат, да даваме шанс на тези, които могат да просперират. Аз не съм треньор, но да играеш срещу Левски без централен нападател… В Стара Загора видяхте за какво става на въпрос. Имаме трима на този пост – един контузен, Чунчуков и младото момче от Марек. Чунчуков държа защитниците на Черно море в собствената им половина. Когато нямаш централен нападател – разграден двор“.

„Аз нямам проблеми със Загорчич. Той е треньор докато реши ръководството. Обаче тези млади състезатели трябва сега да работят. След мач 2 или 4 дена почивка, после тренировка по 40 минути… Това за Галин Иванов, Иван Минчев и по-опитните – добре, но за тези момчета трябва да се оставя, да се работи тактически, физически. Аз смятам, че на тези млади момчета освен да им се дава шанс, трябва да им се помага да се усъвършенстват. Не може с 35-40 минути тренировка това да им е растежа. Няма шанс!“, каза още Стефанов в „Пресклуб България“..

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker