СлавияТОПЦСКА-София

Стефанов: ЦСКА ни дължи 100 000 лева, който чупи, купи, но на „Армията“ не са чували поговорката

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че чака над 100 000 лева от ЦСКА. „Белите“ все още не са получили пари за щетите по стадион „Александър Шаламанов“, нанесени от „червената“ агитка през 2022 и 2023 г. 

„Все още чакаме парите от ЦСКА. Гриша Ганчев не ги е платил. Става въпрос за над 100 000 лева. Нали знаете поговорката „Който чупи, купи“, ама явно на „Армията“ не са чували за нея“, заяви шефът на най-стария столичен клуб пред „Блиц“. 

profittips-the best football tips

Както е известно, Стефанов редовно увеличава драстично цените на билетите за домакинствата срещу Левски и ЦСКА. Феновете на „сини“ и „червени“ не му остават длъжни и на няколко пъти потрошават „Сектор В“, в който са настанени.

През декември Славия и ЦСКА-София се срещнаха два пъти в рамките на пет дни на стадион „Александър Шаламанов“. Тогава публиката на „червените“ запази мирния тон и до ексцесии на трибуните не се стигна.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker