Левски (София)

Стефан Софиянски: Божков няма да си иска акциите, ходът с Борисов беше логичен

Бившият кмет на София и служебен премиер Стефан Софиянски коментира пред „Тема Спорт“ новината, че собственикът на генералния спонсор на клуба Мило Борисов влиза в Надзорния съвет. Политикът говори и дали е възможно Васил Божков да е променил решението си и да си поискa акциите на клуба.

„Генералният спонсор помага от доста време и е нормално да има пряко участие в ръководството. Логично и правилно бе Мило Борисов да влезе в Надзорния съвет.

profittips-the best football tips

По този начин той поема повече отговорност. Мисля, че по посока изчистването на дълговете се работи доста системно и е факт, че клубът вече не е в тази критична ситуация, в която бе попаднал по едно време, когато напусна Васил Божков.

Всъщност той започна да урежда отношенията, канализира ги, но след това получилите се сътресения и намесата на някои фактори доведоха до тази криза в Левски. Слава Богу, тя е преодоляна в момента! Това се вижда с просто око, а се забелязва и в играта на отбора.

Това, което знам и съм чувал от него за момента, е, че Васил Божков няма намерение да си иска акциите. Има други ангажименти.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker