Първа лигаФутбол

Стилиян Петров захапа БФС заради терените

Една от актуалните теми в родния футбол напоследък е плачевното състояние на голяма част от терените в Първа лига. Това се видя ясно още от първия кръг, а в следващите седмици се появиха и нови съоръжения, които затвърдиха началните впечатления и „блеснаха“ под светлините на прожекторите с окаяно състояние на тревното си покритие.

Стилиян Петров взе отношение в ситуацията. Той технично захапа Лицензионната комисия към БФС заради един от гафовете на българските стадиони – липсата на бели очертания на мястото за изпълнение на ъглов удар. По ирония на съдбата, въпросният мач се игра на най-новото съоръжение в България – стадион „Христо Ботев“ в Пловдив.

profittips-the best football tips

Бившият член на екипа на Димитър Бербатов анализираше играта на бившия си тим Селтик в студиото на „Sky Sports“. Той публикува снимка на перфектния терен на стадиона и мястото с ъглово флагче.

Към снимката той написа „Яяяяя…. И очертания има“. Това беше индиректен намек и за друг въпросния гаф. По време на двубоя между Хебър и Ботев Пловдив, в който пазарджиклии „домакинстват “ на „Колежа“ заради лош терен, на главния съдия му се наложи да използва спрея си, за да очертае линията при ъгловия удар.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker