НационалиФутбол

Стилиян Петров с унищожителна критика към БФС

Градусът около ръководството на БФС се покачи трайно от известно време насам и дискусиите по техен адрес стават все по-ожесточени. Поредният епизод от сагата е дело на Стилиян Петров.

Стенли използва профила си във Фейсбук, за да отправи мощна критика по адрес на Борислав Михайлов и компания. Към поста си то прикачи и видео с Георги Иванов – Гонзо, което можете да видите по-долу в статията.

profittips-the best football tips

Ето и какво написа Стилиян:

„Примерно!

Колкото повече се дава трибуна на тези ръководители, толкова повече се убеждавам, защо са довели футбола ни до това състояние.

Били поставили основи?! Ясен Петров и Младен Крастаич, били дали надежда. Каква надежда? Надежда, за още по-големи провали. Изказано в гласност, от много по-обективни хора от вас – от само начало на тези назначения.

Интересно, какви основи са поставили?

Примери:

– последни в групата на квалификационния цикъл, до сега ❌

– без нито една победа ❌

– без стил на игра ❌

– без национален селекционер, отново ❌

– скандирания за оставка – всеки мач ❌

– непрестанно подмладяване на националния отбор ❌

– загуба, след загуба ❌

Чудели се, защо има толкова агресия от всички нас. Замислете се, Господа отличници – защо ли цяла България вижда вашите последователни грешки и липса на опит в тези решения, ваши? Моя е грешката – опит от 18 години… на провали! Аз пък какво пиша – нямали опит, ха!

Така че, запомнете – 18тата минута е показно от истински любители на футбола, а не от зависимите социалистически структури на вашата клика. Минута, в която всички ние, включително и аз – един необразован човек, без знания и опит – ви показваме, какво сте, какво сте свършили, какво сте изградили и какво представлява вашата туристическа агенция. Искали спокойствие и разбиране. Много пък се били засегнали! Не знаех, че провалите се търпят и се галят с перца. Затъналите и провалилите се управляващи си заслужават съдбата. Процес, съпровождащ всички провалили се ръководители, за съжаление!

Да си знаете, каквото сте си заслужили, ще си го получите.

profittips-the best football tips

Българи, Юнаци!, но само за момчетата! За вас ще има друго, по-пиперливо и отиващо на кликата ви! Примерно…“

Видео: официален профил на Стилиян Петров във Фейсбук

Заглавна снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker