ФутболЦСКА-София

Стипич задраска двама с дебелия флумастер

Новият треньор на ЦСКА Томислав Стипич реши да не ползва услугите на двама играча, които се подготвяха с тима в Банско, съобщава „Тема Спорт“. „Грешниците“ са Асен Дончев и Симеон Александров.

И двамата не успяха да убедят хърватския наставник в качествата си. Освен това Дончев е засегнат от завръщането на Иван Турицов в отбора, което прави така, че номинално тимът има 4 десни бека макар и един от тях да е контузен в момента.

profittips-the best football tips

Тепърва предстои да бъде взето решения дали ще бъдат дадени под наем или двамата ще бъдат пратени в дубъла, който ще се подвизава във Втора лига. Варианти за отдаване под наем са тимовете на Ботев Враца и Септември.

profittips-the best football tips

За сметка на това Иван Тасев и Георги Чорбаджийски са успели да спечелят симпатиите на Стипич и ще останат в първия състав за идната есен.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker