ФутболЦСКА-София

Стипич прави козметична промяна в защитата

На този етап Томислав Стипич се готви да направи само една промяна в защитата от мача със Славия. Той ще извади от титулярния състав Иван Турицов.

Българският бранител е противоречива фигура на „Армията“. Още след една изпусната дузпа в миналото, той успя да изпадне в немилост пред феновете, в това число и ултрасите, с които отказа да говори след двубой на тима, навличайки си още повече негативизъм. Оттогава той загуби и капитанската лента, която носеше.

profittips-the best football tips

Срещу Славия Турицов е човекът, който „спечели“ дузпа на Славия с действията си в защита. Цялостното му представяне беше слабо и съответно на почивката отстъпи мястото си на Браян Кордоба.

През лятото бекът удължи договора си с клуба, въпреки че намеренията му бяха да напусне. Според информацията лично треньорът Стипич е поискал Турицов да остане в клуба.

Колело на Късмета – Завърти и Спечели

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker