ТОПФутболЦСКА-София

Стипич провел важен разговор с бъдещо ново попълнение

Томислав Стипич вече е разговарял със смятания за бъдещо ново попълнение на ЦСКА Гудуин Коялипу, твърди „Тема Спорт“. Двамата са обсъдили ролята на нападателя в състава и изискванията към него. Двамата вече са се последвали в социалната мрежа Instagram.

Коялипу познава двама от бъдещите си съотборници. С Амос Юга са част от националния отбор на ЦАР, а с Тибо Вион са играли заедно в Ниор.

profittips-the best football tips

Нападателят е роден в ЦАР, но има и 3 срещи за младежката формации на Франция до 18 години, както и два за тази до 19 години. Там се е оказал в компанията на Орелиен Чуамени, Уилям Салба, Калюлю и Беноа Бадиашиле. В крайна сметка е решил да заиграе за мъжкия отбор на ЦАР, защото във Франция просто няма да има шанс да се наложи.

Играчът на Беверен уточнява последните детайли по преминаването си в ЦСКА и се очаква скоро да бъде обявен като ново попълнение на тима.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker