ФутболЦСКА-София

Стипич с ключово решение за тренировките

Днес футболистите на ЦСКА под ръководството на Томислав Стипич проведоха тренировката си на клубната база в Панчарево. Заниманието започна във фитнес залата, а след това продължи на терена, където се наблягаше на квадрати и на разигравания.

Тренировката беше посветена почти изцяло на тактиката във фаза атака. Заниманието приключи с провеждането на игра на цял терен. Всички играчи са в добро физическо състояние и взеха участие в днешната тренировка.

profittips-the best football tips

Утре предстои нова тренировка на Панчарево, която ще се проведе от 10:30 часа. В двубой от предстоящия пети кръг на Първа лига ЦСКА приема Славия в събота от 19.00 часа.

Треньорът Томислав Стипич ще даде пресконференция преди предстоящия мач ден по-рано. Това ще стане от 16.00 часа в зала „Родина“ на Националния стадион „Васил Левски“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker