ФутболЦСКА-София

Стоичков захапа Левски: Някои ще имаме козирка, други няма да имат

Христо Стоичков посети Европейския парламент в Брюксел, заедно с още легенди на българския спорт, но най-горещата тема към момента е свързана с реконструкцията на стадион „Българска армия“, който той лично посети в началото на седмицата.

„Започна се, някои ще имаме козирка, някои няма да имат. Всичко върви по план, радвам се, че хората си вършат работата, уникално момчета, уникална група. Казаха, че тук до месец – месец и нещо всичко ще е разчистено и ще се прави това, което е по план.

profittips-the best football tips

Има много неща, които трябва да се довършат. Тръгнали са, почти целия стадион вече няма бетон, остана само централната трибуна, но е добре“, започна Стоичков, обяснявайки докъде са стигнали демонтажните дейности по стадион „Българска армия“.

„Носталгия голяма. Чимът отива в Залата на славата, естествено. Знам първия ден, когато съм влязъл в съблекалнята, първите ми стъпки през тунела, там, където съм стоял толкова много години и мачове. Носталгията е голяма, но тя отмина. Последният мач, когато играхме, тогава може би беше за последно.

Дано оттук нататък всичко е по план. До месец и нещо казаха, че всичко ще е разчистено и оттам нататък може би след година и половина ще имаме едно съоръжение, на което ще се радват хиляди хора“, заяви Христо Стоичков.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker