НационалиФутбол

Стоичков: Илиян Илиев има шанс за световно, Гонзо е мъжкар

Христо Стоичков говори пред журналисти в Бургас, където присъстваше на футболен мини турнир за деца. Той коментира националния отбор, поста си във ФИФА, както и работата на Гонзо.

„Аз мисля, че Илиан има едно голямо качество, че обича много младите футболисти. Имал съм удоволствието да играя с Илиан в годините. За жалост, той не можа да попадне сред 24-те футболисти, които бяхме 94-та година, но затова пък сега му се отдава този шанс за тези квалификации, които ще се играят, като най-важният е следващият мач срещу Люксембург – дай боже да го спечелят в София.

profittips-the best football tips

На Илиан Илиев му се отдава големият шанс да бъде на световно първенство. Аз вярвам на тези момчета. Илиан е едно момче, което се грижи за футбола. Виждате във Варна, какво прави с млади футболисти, как ги налага, не го е страх и това е правилният път.

Горд съм, че след толкова много разговори и преговори Джани Инфантино се спря на мен да отговарям за всички турнири и проекти, свързани с ФИФА и най-вече за програмите за развитието в училищата в Източна Европа. Горд съм, че мога да посетя над 30 държави, където ще бъдат тези проекти.

Георги е едно мъжко момче. Видяхте, че започна промените от съдийството. Крайно време беше да се отделят тези чуждестранни в кавички анонимници“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker