ФутболЦСКА-София

Стойко Сакалиев тренира с отбора на ЦСКА

ЦСКА продължава да се готви в камерен състав по време на подготовката си в Австрия. Амос Юга и Енес Махмутович, които получиха по-дълга почивка, заради ангажименти с националните си отбори все още не са се присъединили към заниманията на отбора.

Освен това контузени са Иван Турицов и Бисмарк Чарлс, а новото попълнение Сейни Санянг не получи виза за алпийската страна и остана в София.

profittips-the best football tips

За нормалното протичане на тренировъчния процес се наложи на пълни обороти в него да се включи администраторът на „червените“ Стойко Сакалиев. 44-годишният любимец на фенове сложи край на кариерата си през 2016-а, но продължава да се намира в много добра спортна форма и участва успешно в заниманията на тима.
Друг е въпросът доколко сериозно е ЦСКА да провежда подготвителен лагер и в него да се налага да се включват пенсионирани футболисти от клубния ща

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker