Локомотив (София)Първа лигаФутбол

Стойчо Младенов в интересна компания, започва ли нова работа?

На трибуните на стадион „Локомотив“ присъстваха някои интересни лица. Сред тях бяха Георги Иванов – Гонзо и Стойчо Младенов.

Президентът на БФС е доста по-редовен посетител по родните стадиони спрямо предшественика си. Той вече наблюдава дербито между Левски и ЦСКА през миналата кампания, а също така и сблъсъка между дубъла на ЦСКА и тима на Несебър през настоящата. Гонзо беше на трибуните и за двубоя на ЦСКА 1948 срещу Будучност в Лигата на конференциите, в който българският отбор спечели с 1:0.

profittips-the best football tips

По-изненадващото присъствие на трибуните беше това на Стойчо Младенов. Той обяви, че се отказва от треньорската професия, но пък след това работи като спортен директор в ЦСКА 1948. Не е известно каква е причината за посещението му на този конкретен сблъсък, но е възможно да се готви да започне работа в някой от двата клуба.

Освен тях на трибуните беше и един от акционерите на столичани – Валентин Николов.

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker