ТОПЦСКА 1948

Стойчо Младенов захапа Левски, коментира жребия и предстоящия протест

Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов сподели, че е доволен от изтегления жребий за 1/8-финалите на Sesame Купа на България. „Червените“ приемат победителя в двойката Бдин Видин и Берое. Младенов заяви, че не е изненадан от успеха с 1:0 срещу Левски преди дни, защото има много положителен баланс срещу „сините“ като футболист, треньор и ръководител.

„Доволни сме от жребия. Защо да не сме? Иска ни се да се представим още по-добре от миналата година. Миналата играхме финал, но не бяхме доволни от крайния резултат. Не само от него, ами и от резултата. Отдадохме го на опита. Надявам се сега да имаме повече опит да стигнем финала и защо не да вземем това, което ни се полага“, заяви Младенов.

profittips-the best football tips

„От както се помня като футболист в Берое, в ЦСКА да не говоря и като треньор, и директор балансът ми е изключително положителен срещу Левски. Няма нищо изненадващо от това, че победихме Левски“, продължи той.

„Иска ми се да има фенове (на България – Унгария) и те да изразят своето желание и подкрепа към отбора, а след това да правят каквото искат. Трябва да се присъства на стадиона. Това е националният отбор на България и трябва да бъде подкрепен, без значение от битките, които се водят“, допълни директора на ЦСКА 1948.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker