Левски (София)ФутболЦСКА-София

Стойчо Стоев за Вечното дерби: Резултатът е закономерен, предложиха добър футбол

Бившият старши-треньор на Локомотив (София), Левски и Лудогорец – Стойчо Стоев беше гост в студиото на БНТ. Той даде своя коментар за вечното дерби между ЦСКА и Левски.

“Трудно е в дербитата да се получи това, което очакват фенове и журналисти. И двата отбора влизат в подобни мачове с мисълта, че това е дерби и не трябва да се загуби. Въпреки всичко за мен Левски и ЦСКА предложиха добър футбол. Смятам, че резултатът е закономерен.

profittips-the best football tips

Твърде рано е за прогнози, защото има още много мачове. Наистина първенството ще се реши през пролетта. Засега имаме пет отбора с амбиции за първото място – Локомотив Пд, Черно море, Левски, ЦСКА и Лудогорец.

Предполагам, че ще правят грешки, но най-важното е да влезеш с добър актив в пролетта, за да атакуваш първото място”, сподели Стойчо Стоев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker