Левски (София)Първа лигаСлавияЦСКА 1948ЦСКА-София

Столични клубове почетоха Деня на будителите

На 1 ноември се отбелязва Денят на народните будители. Празникът е посветен на делото на книжовниците, просветителите, борците за национално освобождение и всички тези, които са съхранили през вековете духовните ценности на нацията. Столичните клубове Славия, Левски, ЦСКА-София и ЦСКА 1948 поздравиха обществеността за днешния празник.

TribunaSofia.bg публикува празничните съобщения на клубовете без редакторска намеса:

„Днес е 1 ноември – Ден на народните будители! На тази дата отдаваме почит на делото на книжовниците, peвoлюциoнepитe и просветителите, съхранили духовните ценности на българската нацията Честит празник на всички 🇧🇬„, написаха от Славия.

profittips-the best football tips

📜Да сме будни, разумни и да пазим българските дух, култура и история! Нека почитаме делото на народните будители с действия. Честит празник!“, поздравиха от ЦСКА. По случай Деня на народните будители всички книги в официалния ни фен магазин са с до 25% отстъпка, съобщиха от „Борисовата градина“.

От Левски публикуваха снимка на Апостола на Свободата – Васил Левски със следния текст: „Да бъдем равни с другите европейски народи, зависи от нашите собствени задружни сили…“

„ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! 🔴 Днес отбелязваме Деня на народните будители! 🇧🇬 В този ден отдаваме почит на делото на книжовниците, просветителите и борците за национално освобождение, съхранили през вековете духовните ценности на нацията и нейния морал.“, споделиха от клуба на ЦСКА 1948.

Към софийската чета от поздравления се включиха и отборите на Ботев Пловдив, Ботев Враца и Арда Кърджали.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker