Други отбориПърва лигаФутбол

Страстите се нажежиха: Играч на Лудогорец псувал треньор

Убедителният лидер във Втора лига Пирин Благоевград приема в неделя от 18:00 часа дубъла на ЦСКА 1948. Орлетата имат 7 точки аванс пред втория Монтана и 8 пред третия Лудогорец ІІ.

Именно към двубоя в Разград в предишния кръг се върна наставникът на Пирин Иво Тренчев. Благоевградчани спечелиха с 3:2, а двубоят бе белязан от грозни сцени.

profittips-the best football tips

Псувня на противников играч изкара наказание и глоба за треньора на орлетата. До разправията се стигна в края на срещата, когато футболист на Лудогорец настоял старшията на гостите да подаде по-бързо тoпкaтa, за да изпълни тъч, и в яда си го „нахранил“.

По сигнал на четвъртия съдия главният Денислав Сталев вдигнал изненадващ жълт картон на наставника, който гори за един мач, след като беше предупреден официално и срещу Локо Горна Оряховица. „Не разбрах защо излязох виновен аз. Не съм подавач на тoпки, а когато ме наруга, нормално беше да реагирам.

Попитах го: „Ти кого псуваш“, и толкова. Какво трябваше да направя, да седя като мумия и да му слушам простотиите“, обясни ситуацията Тренчев пред struma.bg.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker